Байден підписав указ про розсекречення інформації щодо походження коронавірусу
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Байден підписав указ про розсекречення інформації щодо походження коронавірусу

Байден підписав указ про розсекречення інформації щодо походження коронавірусу
Джерело:  online.ua

Президент США Джо Байден підписав документ "Закон про походження COVID-19 від 2023 року", яким розсекретив інформацію щодо походження коронавірусу.

Джерело: Білий дім

Щоб запобігти майбутнім пандеміям необхідно краще зрозуміти походження коронавірусу

Я поділяю намір Конгресу оприлюднити якомога більше інформації про походження коронавірусної хвороби COVID–19, - зазначив американський президент.

У 2021 році Байден доручив Розвідувальному відомству використати всі наявні в його розпорядженні інструменти для розслідування походження COVID-19, і ця робота триває.

На його думку, ми повинні докопатися до суті походження COVID-19, щоб допомогти нам краще запобігати майбутнім пандеміям.

Байден зазначив, що його адміністрація продовжуватиме переглядати всю засекречену інформацію, що стосується походження COVID-19.

А також розсекретить і надасть якомога більше такої інформації відповідно до конституційних повноважень.

Влада США розглядає нову версію походження коронавірусу

Міністерство енергетики США наразі схиляється до думки, що пандемія коронавірусу з’явилася в результаті витоку в китайській лабораторії.

Вірус, найімовірніше, поширився через нещасний випадок у китайській лабораторії.

Висновок Міністерства енергетики є результатом нових розвідувальних даних і має важливе значення, оскільки відомство має значний науковий досвід і контролює мережу національних лабораторій США, деякі з яких проводять передові біологічні дослідження, — йдеться в повідомленні.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?