Бій-реванш Усик — Ф'юрі. Відомий боксер назвав свого фаворита
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій-реванш Усик — Ф'юрі. Відомий боксер назвав свого фаворита

Усик — Ф'юрі
Джерело:  Sport.ua

Обов'язковий претендент на титульний бій від IBF хорватський боксер Філіп Хргович оцінив шанси ексчемпіона WBC британця Тайсона Ф'юрі у бою-реванші з абсолютним чемпіоном світу у хевівейті українцем Олександром Усиком.

За якої умови Ф'юрі зможе перемогти Усика у бою-реванші

За словам спортсмена, Ф'юрі може перемогти Усика у реванші.

Йому треба краще підготуватися до бою і він зможе перемогти. Тайсон чудово працював 4-5 раундів у першому бою, але потім йому не вистачило енергії. Якщо Тайсон краще підготується до бою – він переможе, – зазначив Хргович.

Тобто, Філіп Хргович вважає, що якісна підготовка допоможе Ф’юрі здолати Усика у реванші.

Новий бій між Усиком та Ф'юрі відбудеться взимку

Цю інформацію офіційно підтвердив міністр Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль аш-Шейх.

Реванш між абсолютним чемпіоном Олександром Усиком і чемпіоном Тайсоном Ф’юрі тепер заплановано на 21 грудня 2024 року під час сезону в Ер-Ріяді. Світ знову спостерігатиме ще один історичний бій. Наша відданість фанатам боксу продовжується. Сподіваємося, вам сподобається, — заявив він.

Як уже згадувалося раніше, непереможний українець зміг тріумфально здолати “циганського короля” у першому поєдинку та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Що важливо розуміти, британець встиг завдати більшу кількість ударів, але точнішим був Олександр Усик.

Трохи пізніше промоутер Боб Арум заявив, що Фʼюрі скористався пунктом про реванш.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?