Менеджер Усика розкритикував IBF за наміри забрати титул
Категорія
Спорт
Дата публікації

Менеджер Усика розкритикував IBF за наміри забрати титул

усик

Український боксер Олександр Усик об'єднав усі чотири основні пояси хевівейту та став абсолютним чемпіоном світу. Проте вже наступного тижня українець може залишитися без титулу IBF.

Менеджер Усика розкритикував IBF за наміри забрати титул

Тайсон Ф'юрі активував опцію контракту про реванш з Усиком. Поєдинок повинен відбутися наприкінці року.

Однак на кону другого бою можуть стояти лише три титули, а не чотири. А це означає, що Тайсон Ф'юрі вже не матиме шансу стати абсолютним чемпіоном.

Все через рішення IBF забрати свій пояс, який розіграють 1 червня Хргович та Дюбуа. Такі дії боксерської організації розкритикував менеджер Усика Егіс Клімас. Він вважає такий вчинок несправедливим.

Ми чекаємо на рішення IBF щодо титулу. Я вважаю, що для Тайсона Ф'юрі воно навіть важливіше, ніж для Олександра Усика. Тому що Усик вже абсолютний чемпіон у суперважкій вазі. Але якщо реванш буде за три титули, це не дуже справедливо для обох боксерів, — сказав Клімас.

Менеджер Усика сподівається, що IBF зробить виняток з правил та збереже титул до реваншу.

Але важливіше це для Тайсона. Уявімо, що він виграв реванш, але абсолютним чемпіоном не став. Сподіваюся, IBF ухвалить правильне рішення, — заявив Клімас.

Зазначимо, що представники Усика вже звернулися до IBF з проханням відтермінувати обов'язковий захист з хорватом Філіпом Хрговичем. Рішення повинно бути прийняте наступного тижня.

Ф’юрі спробує реабілітуватися в повторному поєдинку з Усиком

Контракт на "бій століття" між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком передбачав обов'язковий пункт про реванш. Британський боксер спробує реабілітуватися в повторному поєдинку.

Олександр Усик здобув історичну перемогу в Ер-Ріяді над непереможеним велетнем Тайсоном Ф'юрі. Українець став абсолютним чемпіоном світу у королівському дивізіоні.

Поєдинок двох суперважковаговиків запам'ятався великою кількістю яскравих моментів та викликав захоплення у глядачів. Тож повторна зустріч зірок хевівейту обіцяє бути не менш видовищною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?