У команді Усика розкрили плани українця після перемоги над Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

У команді Усика розкрили плани українця після перемоги над Ф'юрі

Усик

Менеджер українського боксера Олександра Усика Егіс Клімас висловився про подальші плани спортсмена.

Що відомо про подальші плани Усика

Ми говоритимемо з людьми з Саудівської Аравії, щоб дізнатися про їхні плани щодо Олександра. Звичайно, запитаємо і Усика, що він збирається робити далі після його бою з Ф'юрі, — сказав Клімас.

Нагадаємо, 18 травня в Саудівській Аравії Усик переміг Ф'юрі роздільним рішенням суддів і заволодів усіма титулами надважкої ваги.

Українець став першим абсолютним чемпіоном у суперважкому дивізіоні з 1999 року. Очікується, що боксери проведуть реванш у жовтні.

Камару Усман хотів би побачити поєдинок Олександра Усика проти Френсіса Нганну

Я знаю, це божевілля, але я хотів би побачити бій Усика проти Френсіса Нганну. Так, Олександр викладав урок усім попереднім суперникам, але Нганну — найкращий панчер на планеті. Я хотів би побачити, як Усик впорається з таким опонентом, — заявив Усман.

Слід зазначити, що Нганну вже бився з Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф’юрі. Він програв обидва бої, хоча у поєдинку з Тайсоном був близький до перемоги, відправивши його у нокдаун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?