Бійці ДШВ ЗСУ за допомогою дрона встановили прапор України на території РФ — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ДШВ ЗСУ за допомогою дрона встановили прапор України на території РФ — відео

Десантно-штурмові війська ЗСУ
Прапор України

У День Конституції України 28 червня бійці 71-ї окремої єгерської бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ за допомогою дрона підняли жовто-блакитний стяг в одному з населених пунктів Росії.

Головні тези:

  • Десантники ЗСУ встановили прапор України в Росії.
  • Активісти руху опору “Жовта стрічка” підняли український прапор на вершині Петрівських скель в окупованому Криму.
  • Символічний акт встановлення прапора України підкреслює незламність та віру у деокупацію, висловлює патріотизм українських захисників.
  • Ці дії спрямовані на підтримку української територіальної цілісності та демонстрацію підтримки братів і сестер в окупованому Криму.
  • Активісти та бійці висловлюють свою відвагу та патріотизм, нагадуючи про необхідність боротьби за свою країну та незалежність.

Українські десантники встановили жовто-блакитний прапор у Росії

Таким чином наші воїни “привітали” росіян з Днем Конституції України.

Про це повідомляє Telegram Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Воїни 71-ї окремої єгерської бригади ДШВ ЗС України за допомогою дрону встановили держаний прапор України в одному з населених пунктів РФ. З Днем Конституції України! — йдеться в дописі під відео.

Учасники руху опору “Жовта стрічка” встановили український прапор в окупованому Криму

На вершині Петрівських скель в Криму замайорів прапор України.

У рамках флешмобу "Це — Україна", активісти руху "Жовта Стрічка" підняли український прапор на вершині гори Дженакай-Кир, відомої також як Петрівські скелі. Цей символічний акт підкреслює нашу незламність та віру в те, що Крим буде деокуповано.

Дякуємо нашим сміливим активістам за цей вчинок мужності та патріотизму. Нехай цей прапор служить нагадуванням про те, що ми ніколи не залишимо наших братів і сестер в Криму!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?