Бійці ЗСУ знищили 2 російських БТР-82 разом з десантом — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ЗСУ знищили 2 російських БТР-82 разом з десантом — відео

БМП
Джерело:  47 ОМБр

Екіпаж бронемашини піхоти Bradley Сил оборони України зі складу 47-ї окремої механізованої бригади ліквідував два російські бронетранспортери разом з десантниками.

Воїни ЗСУ розбили два російських бронетранспортери разом з екіпажами

Про це повідомила пресслужба 47-ї бригади в Facebook.

Аеророзвідники виявили, як ворожа техніка з десантом висувається в зону відповідальності 47 окремої механізованої бригади. Оперативно екіпаж "Тихого" виїхав на вогневу позицію. Дочекавшись сприятливих умов, а саме моменту, коли ворог виїхав на відкриту місцевість, гармата "Бушмастер" зупинила техніку та ліквідувала російських терористів, — розповіли в 47-й бригаді.

Ефектним знищенням окупантів відзначилися бійці 2 механізованого батальйону.

Вкотре демонструємо, що тільки сучасні технології та уміле застосування американської техніки — це суттєва перевага на полі бою.

Bradley на службі ЗСУ

Українська армія отримала від США перші бронемашини Bradley на початку 2023 року.

ЗСУ надали Bradley в модифікації M2A2 ODS-S, озброєні 25-мм гарматою M242 Bushmaster, спареним кулеметом M240C калібру 7,62 мм і протитанковим ракетним комплексом TOW.

На початку травня США оголосили про новий пакет військової допомоги Україні, в який серед іншого увійшли додаткові бронемашини Bradley.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?