Білоруський та український народи повинні зберегти єдність у цей страшний час — Тихановська
Категорія
Політика
Дата публікації

Білоруський та український народи повинні зберегти єдність у цей страшний час — Тихановська

Білоруський та український народи повинні зберегти єдність у цей страшний час — Тихановська
Джерело:  online.ua

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська записала публічне звернення до президента України Володимира Зеленського та Кабінету міністрів - вона закликала офіційний Київ зробити все можливе, щоб білоруський та український народи зберегли єдність у цей страшний час, оскільки саме цей фактор допоможе не допустити повномасштабного вторгнення Білорусі.

Джерело: Ютуб-канал Світлани Тихановської

Тихановська записала звернення до Зеленського та Кабміну

Білоруська опозиціонерка зізналася, що захоплюється тим, як український народ бореться за свою країну та за свободу усієї Європи.

Зараз я скажу слова, які б ніколи не хотіла говорити: з території Білорусі в Україну знову летять російські ракети. І білоруси, і українці розуміють, які два диктатори за цим стоять. Але це не означає, що ми не відчуваємо особистого болю за Київ, Харків і Кременчук. Ми з вами розуміємо, що без вільної України - не буде вільної Білорусі. А без вільної Білорусі не може бути безпеки в регіоні, - наголосила політикиня.

На переконання Світлани Тихановської, вкрай важливо, щоб білоруський та український народи зберегли єдність у цей страшний час.

Щодня я бачу, як білоруси дякують українцям за їхній подвиг, і щодня я бачу, як українці дякують білорусам. Наші народи зараз підтримують один одного, і завдання політиків – допомогти їм у цьому. Не сваріться, адже це тільки допомагає ворогу. Білоруси будуть робити все можливе, щоб допомогти Україні. Нам нічого не потрібно взамін, крім поваги до нашого шляху. Повага до нашого досвіду і нашого права бути собою – білорусами, – підкреслила Світлана Тихановська.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?