Більше не "СВО". Путін вигадав нову назву для війни РФ проти України
Категорія
Україна
Дата публікації

Більше не "СВО". Путін вигадав нову назву для війни РФ проти України

Путін
Джерело:  online.ua

Нелегітимний президент РФ Володимир Путін робить все можливе, аби схилити Україну до нібито “мирних переговорів”, однак лише на своїх цинічних умовах. Оскільки команда Володимира Зеленського не реагує на маніпуляції Москви, Кремль розробив нову методичку для своїх пропагандистів.

Головні тези:

  • Кремль наказав пропагандистом називати війну, яку почала РФ, “українським конфліктом”.
  • Путін використовує цинічні методи маніпуляції, вимагаючи від України віддати окуповані території.
  • Російські пропагандисти тепер описують ультиматуми диктатора як “чітку позицію”, намагаючись переконати світ, що це дієвий спосіб для завершення війни.

Чому влада РФ відмовляється від терміну “СВО”

Згідно з даними опозиційного видання "Медуза", Кремль наказав своїм кишеньковим пропагандистам називати війну Росії проти України "українським конфліктом".

Тепер працівники провладних медіа повинні постійно брехати що "Росія не відмовляється від діалогу", але "Україна і Захід розмовляють мовою ультиматумів".

На цьому тлі не можна проігнорувати той факт, що 6 липня Путін знову озвучив свій ультиматум Україні: віддати чотири українські області, які окуповані поки що тільки частково.

Кремлівським пропагандистам наказали характеризувати слова диктатора як "чітку позицію", яка "позбавляє Київ і Захід можливостей для вивертів і обману".

Мирна ініціатива Росії може в найкоротші терміни завершити конфлікт на Україні. Запропонований Росією план за готовності Києва і Заходу дасть змогу негайно припинити бойові дії і почати переговори, — написано в методичці, яку Кремль передав російським пропагандистам.

Що таке “СВО” та хто її вигадав

Майже 2,5 роки команда російського диктатора Володимира Путіна цинічно називала загарбницьку війну Росії проти України “спеціальною воєнною операцією” (“СВО” — ред.)

У такий спосіб Кремль намагався переконати громадян РФ у тому, що все це не буде тривати довго й не є чимось масштабним та серйозним.

Попри те, що сам Путін та люди з його оточення неодноразово використовували термін “війна”, від російських пропагандистів найчастіше лунало слово “СВО”.

Наразі ситуація змінилася, оскільки диктатору не вдається схилити Київ до переговорів на своїх умовах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?