Блогери з Youtube зібрали найбільший у світі iPhone. Як він виглядає
Категорія
Технології
Дата публікації

Блогери з Youtube зібрали найбільший у світі iPhone. Як він виглядає

Найбільший у світі iPhone
Джерело:  online.ua

Популярні Youtube-блогери Арун Майні aka Mrwhosetheboss і DIY Perks зібрали найбільший у світі iPhone висотою у понад 2 метри, який вже потрапив до Книги рекордів Гіннесса. 

Головні тези:

  • Youtube-блогери створили найбільший у світі iPhone висотою понад 2 метри, який вже увійшов до Книги рекордів Гіннесса.
  • Цей гігантський iPhone працює на Android, але має оболонку в стилі iOS і максимально точне відтворення розташування всіх елементів оригінального смартфона.
  • Блогери продемонстрували функціональність найбільшої копії iPhone, знімаючи відео і використовуючи інші функції, від безконтактної оплати до відправки листа гендиректору Apple.
  • Крім того, компанія Apple планує презентувати нову лінійку iPhone-16, в якій можуть бути представлені чотири моделі зі значними покращеннями, такими як нові системи камер, додаткова кнопка Action та підтримка Apple Intelligence.
  • Очікується, що iPhone-16 отримає значні зміни і оновлення, які сподобаються шанувальникам бренду та любителям технологій.

Як виглядає та як працює найбільший у світі iPhone

Зазначається, що вага найбільшої у світі копії iPhone складає понад 200 кг.

У якості дисплея виступає 88-дюймовий OLED-телевізор LG Signature із тачскріном, а замість камер використовуються дзеркальні фотоапарати.

Цей iPhone працює на Android з оболонкою в стилі iOS, оскільки операційна система Apple має закритий вихідний код.

Блогери намагались створити копію iPhone 15 Pro із максимально точним відтворенням розташування всіх елементів оригінального смартфона.

Зазначається, що кожна кнопка і перемикач гігантської копії смартфона є робочими.

Блогери зняли на відео, перевезення найбільшої у світі копії iPhone вулицями Лондона.

Зокрема, вони здійснювали безконтактну оплату покупок, робили селфі, влаштували перегляд фільму і навіть відправили листа електронною поштою гендиректору Apple Тіму Куку.

Зазначається, що пристрій створювався близько 3 місяців і його вартість обійшлась у 70 тис доларів.

У дитинстві я годинами пропадав у бібліотеці, читаючи останні рекорди Гіннесса, тому отримати нагороду самому здається чимось абсолютно нереальним, — розповідає блогер Mrwhosetheboss.

Що відомо про плани Apple презентувати iPhone-16

9 вересня о 20:00 за київським часом компанія Apple планує провести презентацію нового iPhone-16.

Як і на попередніх вересневих заходах, очікується, що Apple анонсує нову лінійку iPhone 16 та iPhone 16 Pro. За чутками, серія iPhone 16 включатиме чотири моделі:

  • iPhone 16,

  • iPhone 16 Pro,

  • iPhone 16 Plus,

  • iPhone 16 Pro Max.

Помітні зміни можуть включати вертикально вирівняну систему камер для iPhone 16 і iPhone 16 Plus, яка замінить нинішнє діагональне розташування.

Крім того, очікується, що в усіх моделях iPhone 16 з'явиться Action Button, представлена в iPhone 15 Pro і Pro Max, а в моделях Pro також може з'явитися нова спеціальна кнопка камери.

Серед інших очікуваних удосконалень — збільшений час автономної роботи, оновлення камери та підтримка Apple Intelligence для всієї лінійки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?