Блокування автобусів на польському кордоні. Український консул виїхав на ПП "Дорогуськ"
Категорія
Україна
Дата публікації

Блокування автобусів на польському кордоні. Український консул виїхав на ПП "Дорогуськ"

Кордон
Джерело:  online.ua

Посол України у Польщі Василь Зварич повідомив, що до пункту перетину кордону "Ягодин-Дорогуськ" виїхав український консул, щоб завадити затриманню руху пасажирських автобусів.

До кордону з Польщею вирушив консул

Зварич повідомив, що через появу інформації про безпідставні затримки польськими протестувальниками пасажирських автобусів перед пунктом пропуску в Дорогуську, на місце негайно виїхав консул Генерального консульства України в Любліні.

Консулом будуть проведені необхідні розмови на місці, щоб унеможливити будь-які затримки руху пасажирських автобусів.

Василь Зварич

Василь Зварич

Посол України у Польщі 

Посол підкреслив, що рух легкового транспорту і пасажирських автобусів повинен обовʼязково відбуватися без жодних перешкод

Блокування автобусів польськими фермерами

Раніше міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що польські протестувальники та поліція зупиняють на кордоні пасажирські автобуси з українцями.

За його словами, їх зупиняють на вʼїзді та виїзді, а пасажирів тримають «без будь-яких пояснень».

Міністр наголосив, що такі діє є «неприпустимими» по відношенню до громадян України.

О 12:15 11 лютого у ДПСУ повідомляли що «рух легкових транспортних засобів та автобусів на всіх напрямках не обмежується». Офіційних повідомлень від прикордонників про блокування руху автобусів поки не було.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?