Bloomberg дізналося про таємне послання Байдена для Зеленського
Категорія
Політика
Дата публікації

Bloomberg дізналося про таємне послання Байдена для Зеленського

Володимир Зеленський
Джерело:  Bloomberg

Згідно з даними інформаційного агентства, український лідер Володимир Зеленський отримає у Давосі послання від американського колеги Джо Байдена із закликом перейти до оборони у війні з Росією.

Салліван передасть Зеленському пораду Байдена щодо ведення війни

Журналісти стверджують, що послання від очільника Білого дому Зеленський отримає у кулуарах Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Згідно з останніми даними, його має намір озвучити радник із національної безпеки США Джейк Салліван.

Офіційний Вашингтон буде радити команді Зеленського змінити стратегію боротьби із російськими загарбниками: перейти від контрнаступу до оборони.

Зеленський розуміє, чому це має сенс, хоча йому не сподобається чути чи говорити про це публічно. Тому він повинен сказати Саллівану, щоб той відповів Байдену і нагадав Конгресу США, що Україна може грати у належну оборону лише у тому випадку, якщо США та їхні союзники гарантують, що вона має для цього засоби.

Росія також зрозуміла, що стояти в обороні вигідніше, аніж наступати

Журналісти Bloomberg дійшли висновку, що очільник Кремля усвідомив тактичні переваги оборони, саме тому диктатор де-факто наказав своїй армії призупинити наступ і утримувати зайняті землі.

Окрім того, наголошується, що цього року країна-агересорка має намір витратити на армію 8% ВВП.

Що важливо розуміти, це перевищить соціальні витрати вперше з часів розпаду СРСР. Російські заводи виробляють кулі та бомби, а їхні партнери — Іран та Північна Корея — постачають ще більше.

Звичайно, Україна має нарощувати власне виробництво боєприпасів, але це легше сказати, ніж зробити, доки російські ракети падають на її заводи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?