Британець Джошуа переміг яскравим нокаутом Нганну — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Британець Джошуа переміг яскравим нокаутом Нганну — відео

Джошуа
Джерело:  online.ua

Британський боксер Ентоні Джошуа за два раунди розібрався з колишнім чемпіоном Ultimate Fighting Championship Френсісом Нганну з Камеруна.

Як пройшов бій Ентоні Джошуа з Френсісом Нганну

34-річний британець нокаутував "Хижака" в другому раунді бою. Камерунець з французьким паспортом за цей час тричі побував на підлозі.

У стартовому раунді Джошуа приголомшив опонента потужним ударом, відправивши Нганну в нокдаун. Боєць змішаних мистецтв зумів піднятися та продовжив бій. Щоправда, ненадовго — у другому раунді він ще двічі побував на підлозі. Після останнього падіння Нганну рефері зупинив поєдинок.

Джошуа здобув 28-му перемогу на професіональному ринзі. Тепер він претендуватиме на бій з майбутнім абсолютним чемпіоном світу в хевівейті. Володар титулу визначиться в протистоянні українця Олександра Усика та британського боксера Тайсона Ф'юрі.

Саме проти останнього Нганну восени дебютував у боксі. Тоді африканець зміг відправити "Циганського Короля" в нокдаун у третьому раунді. Утім, за рішенням суддівської колегії суперечливу перемогу відсвяткував Ф'юрі.

Чому перенесли бій Усик-Ф'юрі

Як вдалося дізнатися агенції Queensberry Promotion, британський боксер отримав розсічення над правим оком під час тренувального спарингу в Ер-Ріяді.

Лікарі наклали йому велику кількість швів, що робить його участь у бою проти Усика 17 лютого фактично неможливою.

Ф'юрі публічно попросив вибачення у всіх, кого торкнулося скасування матчу, сказавши, що абсолютно спустошений.

Згідно з останніми даними, бій відбудеться 18 травня 2024 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?