Джошуа розкрив секретну зброю Усика проти Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Джошуа розкрив секретну зброю Усика проти Ф'юрі

Джошуа розкрив секретну зброю Усика проти Ф'юрі

Британський боксер Ентоні Джошуа розкрив секретну зброю Олександра Усика напередодні поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті проти Тайсона Ф'юрі.

Джошуа розкрив секретну зброю Усика проти Ф'юрі

Бій Усик – Ф'юрі повинен відбутися 17 лютого в аравійській столиці Ер-Ріяді. У ринг боксери вийдуть на місцевій Kingdom Arena. Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси – WBA, WBO, IBF, IBO та WBC.

Я бився з Усиком. Вважаю, що він феноменальний боєць, оточений чудовою командою. Ти хороший до тієї міри, наскільки прекрасна твоя команда, а навколо нього відмінні фахівці. Після зустрічі з ним у ринзі та аналізу, я досі спостерігаю за ним. Думаю, саме він зможе перемогти, – розповів Джошуа.

Британець двічі боксував із Усиком за чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF, IBO. За підсумками першого поєдинку Джошуа втратив усі титули, програвши за очками. У бою-реванші він поступився українцю за роздільним рішенням суддів.

Що відомо про бій Усик – Ф'юрі

Поєдинок визначить першого за багато років абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Переможець битви буде першим абсолютним чемпіоном світу в хевівейті з часів Леннокса Льюїса.

Українець зібрав цілу колекцію поясів – WBA, WBO, IBO, IBF. Натомість "Циганський Король" з 2020 року контролює титул WBC. Об'єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа, а Ф'юрі нещодавно бився з Нганну.

Ще до поєдинку з'явилося коло претендентів на перший бій з абсолютним чемпіоном у новому статусі. Серед них – обов'язковий претендент IBF Хрговіч, а також невдахи хевівейту останніх років на кшталт Вайлдера, Паркера та Джошуа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?