Ф'юрі вкотре записав зухвале відеозвернення до Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі вкотре записав зухвале відеозвернення до Усика

Ф'юрі

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі звернувся до свого суперника у майбутньому об'єднавчому поєдинку – чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика.

Ф'юрі вкотре записав зухвале відеозвернення до Усика

Британець виклав в Instagram відео після пробіжки у горах, де наразі готується до бою проти українця. "Циганський король" у звичній для себе манері обізвав Усика, пригрозивши "розмазати" його в ринзі.

Великий біговий день у довбаному Моркамі. Вперед! Це було легко. Я розмажу обличчя кролика Усика. Нікчемний шматок лайна, – сказав Ф'юрі.

Фроч назвав свого фаворита бою

Колишній чемпіон світу Карл Фроч висловився про майбутній поєдинок Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі 17 лютого 2024 року. На його думку важливий психологічний фактор.

Експерт вважає, що перевага на боці українця, адже він перевершує «Циганського короля» на психологічному рівні.

2024-й буде неймовірним роком. Сподіваюся, що вже скоро його окрасою стане бій Ф’юрі та Усика. У цьому поєдинку я обираю Олександра через психологічний стан Ф’юрі, – сказав Фроч.

На думку ексчемпіона, Ф’юрі насилу скидає вагу та виглядає невмотивованим. У поєдинку з Нганну він здавався спантеличеним.

Ф’юрі постарів? Сподіваюся, що він покаже себе і зробить свою роботу, тому що я хочу, щоб титули повернулися до Великої Британії. Але зараз я думаю, що Усик переможе, — зазначив експерт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?