Майбутній супротивник Усика Ф'юрі заплатить 100 тис фунтів штрафу
Категорія
Спорт
Дата публікації

Майбутній супротивник Усика Ф'юрі заплатить 100 тис фунтів штрафу

Тайсон Ф'юрі
Джерело:  Metro

"Циганський Король" Тайсон Ф'юрі та двоє його братів винні податковій Британії майже 100 тис фунтів стерлінгів за рішенням суду. Родина Ф'юрі “забула” про сплату комерційних зборів з 2021 року.

Перед боєм з Усиком Ф'юрі заплатить штраф

Британський боксер Тайсон Ф'юрі отримав зобов'язання перерахувати до місцевої казни солідну суму. Родина спортсмена ухилилася від сплати податків.

Про це повідомляє Metro.

"Циганський Король" та двоє його братів повинні заплатити майже 100 тис фунтів стерлінгів за рішенням суду. Феміда постановила, що вони відповідальні за несплату комерційних зборів із 2021 року.

Ф'юрі з родичами отримав від батька право власності на ділянку в Чеширі. Рада унітарної одиниці Східний Чешир встановила, що зіркова родина не заплатила фіскальні збори. Вони облаштували на власній землі автостоянку та повинні були платити податки.

Батько чемпіона WBC Джон Ф'юрі в залі суду намагався довести, що родина віддала земельну ділянку в оренду. Бізнесмен Бабакір Ельмосбах за 600 фунтів на місяць нібито почав використовувати землю Ф'юрі під паркінг. Тут залишали автомобілі пасажири аеропорту Манчестера.

Податковий штраф навряд похитне фінансове становище Ф'юрі. У жовтні статки "Циганського Короля" оцінили на 65 млн дол.

Натомість за поєдинки проти екс-чемпіона UFC Нганну, українця Усика та кілька наступних боїв британець заробить орієнтовно ще 200 млн "зелених".

Ф'юрі отримає за матч з Усиком солідні призові кошти

Нещодавно британець розповів, скільки він заробить за бій з українцем.

Контракт на бій між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком було укладено наприкінці вересня. Поєдинок відбудеться 17 лютого 2024 року.

Урочистий захід за участю бійців буде організовано в саудівському місті Ер-Ріяд. Хто ще битиметься на лютневому заході, поки невідомо.

Поєдинок між Ф'юрі та Усиком стане об'єднавчим для всіх поясів у суперважкій вазі. У поєдинку будуть розіграні титули WBC, WBA, WBO та IBF.

Перший із цих поясів належить британцеві, а решта три – українцю. У цьому поєдинку буде визначено першого незаперечного чемпіона з 2000 року, коли всі титули належали Ленноксу Льюїсу.

Кілька тижнів тому американський промоутер Боб Арум повідомив, що за поєдинок з українцем Ф'юрі отримає 200 млн доларів.

Нещодавно британець відповів на слова Арума. Ф'юрі заявив, що за бій з Усиком він отримає 100 млн фунтів стерлінгів.

Тепер вони отримали те, що хотіли, нехай радіють і не прикидаються розчарованими. Люди говорили, що цього поєдинку не буде, що я боюся, що я тікаю. Що ж сталося зараз? Я збираюся заробити ще 100 млн фунтів стерлінгів, – сказав Ф'юрі, якого цитує Marca.

У своєму останньому бою Ф'юрі переміг Френсіса Нганну одноголосним рішенням суддів. Усик виграв свій попередній бій у Даніеля Дюбуа технічним нокаутом у дев'ятому раунді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?