Усик проти Фʼюрі. Батько британця поділився своїм прогнозом на бій
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик проти Фʼюрі. Батько британця поділився своїм прогнозом на бій

Джон Ф'юр
Джерело:  Boxing News

Батько "Циганського Короля" Джон Ф'юрі заявив, що не має однозначного фаворита у прийдешньому поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу. На його думку, наразі доля титулу залежить від обох боксерів.

Батько Ф'юрі не вважає фаворитом свого сина в бою з Усиком

На думку Джона Ф'юрі, наразі доля титулу залежить від обох боксерів. "Циганський Король" повинен кардинально змінити свій підхід. Якщо ж цього не станеться, впевнений батько британця, то успіх матиме Усик.

Буду першим із такою думкою. Той, хто проведе кращий табір і проведе роботу, заслужено переможе. Якщо Усик підготується краще за Тайсона, працюватиме з усіх сил, робитиме все правильно, то перемогу здобуде кращий, – розповів Ф'юрі-старший.

Усик VS Ф'юрі. Що відомо про довгоочікуваний бій

Поєдинок зірок боксу відбудеться уже 17 лютого в Саудівській Аравії.

Це буде масштабний бій між чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO в надважкій вазі Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Що важливо розуміти, переможець стане абсолютним чемпіоном світу в найпрестижнішому дивізіоні.

Не можна також не згадати про те, що ані українець, ані британець досі не програвали на професійному рингу.

Олександр виграв кожний із 21-го своїх боїв, а Тайсон тріумфував у 34 боях із 35-ти, розписавши нічию із Деонтеєм Вайлдером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?