Ф'юрі пообіцяв "повністю знищити" Усика у майбутньому двобої — відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Ф'юрі пообіцяв "повністю знищити" Усика у майбутньому двобої — відео

Тайсон Ф'юрі
Джерело:  Boxing King Media

Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі впевнений, що переможе 17 лютого 2024 року у бою з українцем Олександром Усиком і стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. 

Ф'юрі пообіцяв нокаутувати Усика

Тайсон Ф'юрі вже прибув до Саудівської Аравії, де наступного року і побореться з українським боксером Олександром Усиком.

Ф'юрі звернувся до вболівальників і назвав чудовим 2024 рік. Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі Boxing King Media.

Побачимося на бою 17 лютого, коли я повністю знищу Олександра Усика і стану абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі. Саме тут у Саудівській Аравії єдине місце, де це може статися. 2024 рік буде приголомшливим! – сказав Тайсон.

Бій Усик – Ф'юрі: що відомо

16 листопада у Лондоні пройшла пресконференція, на якій офіційно анонсували протистояння британця та українця. У Великій Британії вже заговорили про чергове перенесення бою Усик – Ф'юрі. А в команді українця назвали головні труднощі Олександра під час підготовки до поєдинку.

Поєдинок визначить першого за багато років абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Наразі британець контролює пояс WBC, а українець володіє титулами WBA, WBO, IBO, IBF.

У вересні обидва боксери підписали контракт на бій. Базовою датою поєдинку стало 23 грудня. Утім, після протистояння з Нганну команда Ф'юрі наполягла на перенесенні бою на наступний рік. Нова дата поєдинку – 17 лютого.

Команда українця Олександра Усика досі сумнівається в успішному проведенні поєдинку проти британського боксера Тайсона Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті.

Об'єднавчий бій прийме Ер-Ріяд. Раніше в Саудівській Аравії організували реванш Усика з британцем Джошуа, а також поєдинок Ф'юрі проти Нганну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?