Британська розвідка озвучила прогноз щодо бою за Донецьку область
Категорія
Україна
Дата публікації

Британська розвідка озвучила прогноз щодо бою за Донецьку область

Британська розвідка озвучила прогноз щодо бою за Донецьку область
Джерело:  online.ua

За словами британських розвідників, армія Російської Федерації після захоплення Лисичанська розширить контроль на практично всю територію Луганської області. Окрім того, наголошується, що РФ може продовжувати тактику знищення усього на своєму шляху під час майбутнього бою за Донецьку область.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборни Британії

Розвідка Британії попередила про дії РФ у боях за Донецьку область

Британські розвідники звертають увагу на те, що на відміну від попередніх фаз війни, російська армія змогла досягти ефективної координації між принаймні двома угрупованнями військ: Центральним угрупуванням, ймовірно, під командуванням генерал-полковника Олександра Лапіна, та Південним угрупуванням, ймовірно, під командуванням нещодавно призначеного генерала Сергія Суровікіна.

Фото - twitter.com/DefenceHQ

Міноборони Великої Британії також звертає увагу на те, що Збройні сили України здебільшого відведені у хорошому стані відповідно до існуючих планів.

Окрім того, наголошується, що утримувані нашими захисниками райони Сєвєродонецьк-Лисичанськ були виступом, який солдати РФ мали можливість атакувати з трьох сторін.

За словами інозенмих аналітиків, існує реальна ймовірність того, що ЗСУ отримали шанс відступити до зручнішої для оборони прямішої лінії фронту.

Битва за Донбас характеризувалася повільними темпами наступу та масованим використанням Росією артилерії, під час якої міста зрівнялися із землею. Бої на Донеччині майже напевно продовжуватимуться в такому ж ключі, - попереджають британські розвідники.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?