Буданов звернувся з потужною промовою до українських студентів
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов звернувся з потужною промовою до українських студентів

Буданов звернувся з потужною промовою до українських студентів
Джерело:  KSE

27 липня очільник ГУР Кирило Буданов привітав випускників магістратури Київської школи економіки. Також під час заходу він отримав почесне звання за досягнення у розвитку української державності.

Головні тези:

  • Очільник ГУР Кирило Буданов отримав почесне звання Київської школи економіки та закликав студентів завжди бути номером один в навчанні та розвитку.
  • Буданов наголосив, що опір та труднощі є частиною розвитку, а війна може бути і стимулом для технологічних та наукових досягнень.
  • Раніше Кирило Буданов отримав звання Героя України за мужність та героїзм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності. Це найвища державна нагорода в Україні.

Буданов закликав українських студентів бути "номером один”

Очільник ГУР Міноборони України Кирило Буданов у своїй промові закликав студентів завжди бути «номером один» і продовжувати здобувати знання. 

Також під час заходу Кирило Буданов отримав почесне звання Київської школи економіки за досягнення у розвитку української державності, убезпеченні української нації та стратегічну співпрацю з освітніми та науковими інституціями. 

Кирило Буданов (фото — kse.ua)

Хочу подякувати Київській школі економіки за те, що вона робить в широкому сенсі. Для людини, яка прагне до знань і готова до викликів — не існує не досяжних цілей. Ви завжди маєте бути номером один. Я вірю в вас.

Кирило Буданов

Кирило Буданов

Очільник ГУР

Він вказав, що будь-який рух вперед зустрічає опір. Тож, коли ви відчуваєте опір, коли вам складно — значить, ви все робите правильно.

Війна — це не найкраща сторінка в історії будь-якої держави. Але війна — це також і розвиток. Історичний досвід показує, що надзвичайні події завжди давали поштовх для технологічних, індустріальних, наукових досягнень. Переконаний, що з Україною все відбувається так само. І дуже вагомим буде ваш особистий внесок, застосування набутих знань, — наголосив Кирило Буданов. 

Фото — – kse.ua

Ми обов’язково будемо жити й працювати в чудовій, вільній, незалежній Україні. Самі визначатимемо своє майбутнє і долю власної країни. Бо ми є і завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів, — підкреслив очільник ГУР.

Очільник ГУР Буданов отримав звання Героя України

Президент України присвоїв 9 лютого 2024 року голові Головного управління розвідки Кирилові Буданову звання Героя України.

У документі йдеться, що нагороду Буданов отримав «за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові».

Це найвища державна нагорода в Україні, якою відзначають громадян України за здійснення визначного геройського вчинку або видатного трудового досягнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?