Буданов заявив про посилення ударів по окупантах у Криму ― FT
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов заявив про посилення ударів по окупантах у Криму ― FT

Буданов
Джерело:  Financial Times

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-лейтенант Кирило Буданов розповів про нинішнє становище держави-агресора та найближчі пріоритети у російсько-українській війні, одним з яких залишаються активні бойові дії ГУР та ЗСУ у Криму.

Атаки по окупантах у Криму продовжаться – Буданов

Керівник української спецслужби наголосив на необхідності продовжувати тиск на Росію, зокрема в Криму – атакувати з повітря, використовувати морські ударні безпілотники та проводити таємні спецоперації.

Про це Кирило Буданов повідомив у коментарі для видання Financial Times. 

Наші підрозділи [минулого року] неодноразово входили до Криму, – нагадав Кирило Буданов, додавши, що активні дії спецпризначенців триватимуть і надалі.

Як пояснив начальник ГУР МО України, одним із пріоритетів відповідних місій є руйнування логістики російської окупаційної армії на тимчасово окупованому півострові.

У росіян нічого не вийшло на Східному фронті – Буданов

За словами керівника ГУР МОУ, спроби росіян наступати на східному фронті, які тривають з осені 2023 року, наразі не дали жодного прориву.

Остання їхня спроба [наступати] триває вже два місяці. Фактично, безрезультатно, – сказав Буданов.

Також він повідомив, що чисельність втрат росіян на фронті під Авдіївкою в останні декілька тижнів значно зросла.

Кирило Буданов висловив сумнів у спроможності терористичної Москви еквівалентно покривати втрати своїх військ і снарядів, навіть за підтримки Північної Кореї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?