Буданов замість Резнікова, агент КДБ Кирил у рясі та кінець китайської кулі-шпигунки — новини з Іваном Гриневичем
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов замість Резнікова, агент КДБ Кирил у рясі та кінець китайської кулі-шпигунки — новини з Іваном Гриневичем

Буданов замість Резнікова, агент КДБ Кирил у рясі та кінець китайської кулі-шпигунки — новини з Іваном Гриневичем
Джерело:  online.ua

У новому випуску новин з кореспондентом online.ua Іваном Гриневичем дивіться, як Буданов ледь вже не замінив Резнікова, російський патріарх Кирил шпигував у Швейцарії на користь СРСР, а американці збили китайську кулю-шпигунку.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Арахамія заявив про заміну Резнікова на Буданова на посту голови Міноборони

5 лютого Давид Арахамія заявив, що під час наступного засідання Верховна Рада ухвалить рішення про відставку міністра оборони Олексія Резнікова та призначення на його місце керівника ГУР Кирила Буданова.

При цьому Резніков повинен замінити Павла Рябікіна на посаді міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Резніков зі свого боку заявив, що йому не надходила пропозиція переведення на нову посаду.

6 лютого Арахамія повідомив, що протягом найближчого тижня кадрові зміни в сфері оборони не відбудуться.

Крім того, Рада повинна призначити постійних очільників МВС і СБУ. МВС очолить Ігор Клименко, який раніше керував Нацполіцією, а СБУ - Василь Малюк, який зараз виконує обов'язки голови СБУ.

Поплічник Путіна патріарх Кирило був шпигуном та агентом КДБ у Швейцарії — ЗМІ

Очільник "Російської православної церкви" патріарх Кирил у період з 1969 по 1989 рік був агентом КДБ у Швейцарії. Тоді Володимир Гундяєв шпигував на користь Радянського Союзу.

РПЦ не захотіла коментувати повідомлення ЗМІ про шпигунську діяльність Гундяєва, а у Всесвітній Раді Церков продовжують запевняти, що не мають "жодної інформації", яка могла б підтвердити висновки журналістів.

США збили шпигунську кулю Китаю. У Пекіні обурені: що відомо

Американські військові збили шпигунську кулю Китаю, яка літала над територією США. ЗМІ повідомляють, що повітряну кулю вирішено було збити після її прольоту над секретними військовими об’єктами біля узбережжя штату Кароліна.

За словами представника Пентагону, були задіяні винищувачі F-22, підняті з бази ВПС у штаті Вірджинія. Байден привітав пілотів винищувача зі збиттям ворожої цілі.

У МЗС Китаю висловили сильне невдоволення та протест у зв’язку зі збиттям американськими військовими нібито цивільного безпілотного апарату.

Росія розпочне масштабний наступ на Україну у найближчі 10 днів – FT

Видання Financial Times з посиланням на свого інсайдера у Збройних силах України повідомляє, що протягом наступних 10 днів Росія має намір розпочати новий наступ на Україну.

За словами журналістів, Україна отримала "дуже надійні дані розвідки" про плани Росії розпочати новий наступ.

Головна ціль повторного наступу армії РФ — окупація всього Донбасу. За попередніми даними, він може розпочатися в районах міст Кремінна і Лиман, де окупанти тривалий час зосереджують великі сили.

Збір на пікапи від фонду Рабів до раю не пускають

Долучайтеся до збору пікапів для спецпідрозділу ГУР від фонду «Рабів до раю не пускають». Метою проєкту є 3 мільйони гривень. Долучитися до збору можна за посиланням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?