Будуть снайпери. Як насправді проходитиме Євробачення-2024
Категорія
Культура
Дата публікації

Будуть снайпери. Як насправді проходитиме Євробачення-2024

Євробачення-2024
Джерело:  online.ua

Швеція вирішила провести "Євробачення" у місті Мальме з безпрецедентними заходами безпеки.

Швеція вкрай відповідально поставилася до організації Євробачення-2024

Згідно з даними видання Aftonbladet, уже 7 травня, коли відбудеться перший півфінал пісенного конкурсу, у центральній частині міста чергують сотні правоохоронців у серйозному спорядженні.

Окрім того, наголошується, що на дахах довкола концертної зали уже облаштували пункти спостереження і стрілецькі позиції, де знаходяться снайпери.

Фото: Jimmy Wixtröm

На підмогу місцевій поліції у Мальме прибули колеги з усієї Швеції, а також з Данії та Норвегії. Довкола арени встановлено численні камери, зображення з яких переглядають у моніторинговому центрі поліції, — йдеться в повідомленні.

За словами журналістів, для входу глядачі повинні будуть пройти ретельні заходи перевірки, як в аеропорту; сумки, політичну символіку та палестинські прапори проносити заборонено.

Що важливо розуміти, важливою причиною безпрецедентної пильності є участь у конкурсі Ізраїлю на тлі операції у секторі Гази.

Протягом найближчих днів у Мальме хочуть проводити велику демонстрацію проти участі Ізраїлю.

Де і коли дивитися Євробачення-2024

Уже 7 травня розпочнеться перший півфінал відомого пісенного конкурсу “Євробачення” — це станеться о 22:00.

Українські глядачі можуть насолодитися пісенним конкурсом на платформах "Суспільне. Культура", сайт Eurovision.ua та ютуб-каналі "Євробачення Україна".

Як уже згадувалося раніше, у Мальме 5 травня уже відгриміла церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення-2024.

Що важливо розуміти, представниці від України alyona alyona & Jerry Heil вийшли на бірюзовий хідник у вбранні з підвішеними ключами. Вони символізують втрачені домівки через війну в Україні — коли ключ є, а дому вже немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?