Час настав. Влада Італії виступила з новою пропозицією щодо війни в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Час настав. Влада Італії виступила з новою пропозицією щодо війни в Україні

Гвідо Крозетто
Джерело:  ANSA

На переконання очільника Міноборони Італії Гвідо Крозетто, міжнародна спільнота повинна розпочати пошук політичного рішення для припинення російсько-української війни.

В Італії пропонують новий сценарій закінчення війни в Україні

З новою заявою щодо російсько-української війни міністр виступив під час відвідин італійських військ, дислокованих в Мальборку, що в Польщі.

Він звернув увагу на те, що активні бойові дії на території України не припиняються уже майже 2 роки.

Я вважаю, що поряд і паралельно з військовою участю і підтримкою України, важливо йти шляхом, який веде до політичного рішення… Те, що не може бути досягнуто військовим шляхом – а до цього часу ми досягли збереження України, яка могла бути знищена, і консолідації кордону, який заблокував російську атаку – може бути досягнуто шляхом відкриття дипломатичного і політичного фронту, щоб спробувати досягти того ж результату за допомогою мирних переговорів, – заявив Гвідо Крозетто.

Як вважає міністр оборони Італії, те, що існувало до війни, потрібно обов’язково відновити, а "те, що не вдалося зробити за допомогою зброї, має бути зроблено в інший спосіб".

Путін хоче “заморозити” війну проти України

Згідно з даними The New York Times, очільник Кремля Володимир Путіна протягом останнього року сигналізує Заходу про бажання закінчити війну.

Про це видання дізналося від своїх інсайдерів, які близькі до Кремля, а також іноземних посадовців.

Як виявилося, віру диктатора в перемогу Росії підірвали успіхи ЗСУ на фронті, насамперед - розгром армії РФ на північному сході України.

Принаймні з вересня західні офіційні особи отримують нові сигнали про те, що Путін зацікавлений у припиненні вогню. Сигнали надходять кількома каналами, зокрема через іноземні уряди, які мають зв’язки як зі Сполученими Штатами, так і з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?