ЦАХАЛ провів другий рейд з бронетехнікою у Газі — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

ЦАХАЛ провів другий рейд з бронетехнікою у Газі — відео

ЦАХАЛ
Джерело:  The Times of Israel

Вночі 27 жовтня Ізраїль знову направив танки та війська в Сектор Гази і завдав ударів по об'єктах терористичного угрупування ХАМАС.

ЦАХАЛ показав відео другого рейду у Секторі Газа

За словами військових, рейд поблизу району Шуджайя на сході міста Газа був здійснений силами піхоти, бойової техніки та бронетехніки, а ізраїльські безпілотники та бойові гелікоптери забезпечували повітряне прикриття.

ЦАХАЛ заявляє, що артилерійські та авіаційні удари були нанесені по об'єктах, що належать терористичному угрупованню ХАМАС, включаючи пункти запуску протитанкових керованих ракет і командні центри.

Через кілька годин усі ізраїльські війська залишили цей район, постраждалих немає.

Зазначимо, що ця операція відбувається другу ніч поспіль, коли сили ЦАХАЛу ненадовго входять у Сектор Газа перед очікуваним повним наземним наступом.

Що відомо про війну в Ізраїлі

Нагадаємо, 7 жовтня на територію Ізраїлю вторглися бойовики ХАМАС. Вони атакували як військових, так і мирних жителів, унаслідок чого було багато жертв серед цивільних.

У відповідь Ізраїль оголосив військову операцію. У її рамках по місцях дислокації бойовиків вже завдали низки ударів. Також 26 жовтня Ізраїль провів рейд на територію Сектору Газа, військові застосовували для цього танки.

Пізніше армія Ізраїлю заявила, що продовжить обмежені наземні рейди в Секторі Газа, після того, як учора ввечері піхота і танки протягом кількох годин діяли через прикордонний паркан, атакуючи позиції та членів ХАМАСу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?