ЦАХАЛ знищив оперативний штаб бойовиків «Ісламського джихаду» у Газі
Категорія
Світ
Дата публікації

ЦАХАЛ знищив оперативний штаб бойовиків «Ісламського джихаду» у Газі

Газа
Джерело:  The Jerusalem Post

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) здійснила удар по оперативному штабу палестинського терористичного руху «Ісламський джихад», розташованому у внутрішньому дворі госпіталю «Аль-Акса» в Газі.

ЦАХАЛ ударив по терористам “Ісламського джихаду” у Газі

Безпілотники ВПС Ізраїлю атакували оперативний штаб терористичного руху «Ісламський джихад», який діяв у дворі лікарні.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

В ізраїльській армії заявили, що ця атака була точною, тому лікарня залишилася неушкодженою та працездатною.

Нормальне функціонування (лікарні — ред.) не було порушено.

Зазначається, що солдатам ЦАХАЛ допомогла служба внутрішньої безпеки Ізраїлю «Шин-Бет».

Зброя у пологовому відділенні лікарні «Шифа» у Газі

Військові Армії оборони Ізраїлю заявили 31 березня про виявлену зброю в подушках та ліжках у пологовому відділенні лікарні «Шифа» в Газі.

Схованка зброї у пологовому відділенні лікарні була захоплена військовими розвідувального підрозділу бригади «Нахаль», зазначили в ЦАХАЛі.

За даними ЦАХАЛу, зброя, включаючи міномети, вибухові пристрої, снайперські та штурмові гвинтівки, пістолети та інше військове спорядження, була захована у подушках і ліжках пацієнтів, а також у підвісній стелі і стінах будівлі.

Зазначається, що близько 350 пацієнтів та співробітників лікарні були евакуйовані ЦАХАЛом до «спеціально відведеного місця» в іншій частині комплексу, де ізраїльські військові надали їм гуманітарну допомогу.

Окрім цього, минулого тижня розвідувальний підрозділ також вступив у перестрілку з високопоставленими бойовиками угруповання ХАМАС Фаді Двейком і Закарією Наджибом під час погоні у пологовому відділенні госпіталю «Шифа». Обидва бойовики були ліквідовані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?