Це був дуже страшний час. "Міс Всесвіт-2023" заявила про зраду чоловіка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це був дуже страшний час. "Міс Всесвіт-2023" заявила про зраду чоловіка

Ангеліна Усанова
Джерело:  KP.UA

Багато людей досі вірять в те, що саме красива зовнішність є запорукою успіху та щастя. Однак історія "Міс Всесвіт-2023" Ангеліни Усанової, яка цьогоріч представить Україну на конкурсі краси, вкотре розвіює цей міф.
 

Ангеліна Усанова наважилася на відверте зізнання

За словами співачки, зрада чоловіка була для неї вкрай критичним моментом у її житті, яка навіть підкосила самооцінку дівчини.

Важка тема… В такий період ти відчуваєш себе нікчемною, нікому не потрібною, безталанною. Це був дуже страшний час. Одна темрява, – розповідає вона.

Ангеліна Усанова розповідає, що все це відбувалося у період пандемії. Саме тоді дівчини приїхала до Києва, і тоді закрили кордони.

Тим часом у місті, де вона жила, її найкраща подруга зав'язала романтичні стосунки з її чоловіком.

Мене, так би мовити, вигнали з дому. Я залишилася без дому, найкращої подруги і чоловіка. До того ж вона забороняла йому спілкуватися зі мною і якось мені допомагати. Це була дуже важка ситуація, – зізнається "Міс Всесвіт-2023".

За словами дівчини, зрештою її чоловік та її колишня найкраща подруга побралися.

Як Ангеліна змогла впоратися з цією ситуацією

Співачка розповідає, що найбільшою її опорою у той період для неї стала підтримка оточення.

Мені подзвонила мама і сказала: "А чи думала ти, скільком людям можеш допомогти? А чи думала ти, як багато людей були б раді з тобою зустрітися у цьому житті?". Якось так вона це сказала, що ці слова пролунали наче з майбутнього, – згадує дівчина.

Окрім того, важливу роль відіграла робота з психологом, а також її любов до музики.

Я почала співати про те, що мені болить. І замість того, щоб тримати біль у собі, я почала його виписувати у тексти, виспівувати. Любов до музики мене і врятувала, - зізнається "Міс Всесвіт-2023".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?