Це детонація. Експерт проаналізував падіння літака Іл-76 в Бєлгородській області
Категорія
Події
Дата публікації

Це детонація. Експерт проаналізував падіння літака Іл-76 в Бєлгородській області

Падіння літака Іл-76
Джерело:  online.ua

Військовий експерт Олександр Коваленко проаналізував перші фото з місця падіння російського літака Іл-76 в Белгородській області.

Аналіз місця падіння Іл-76 в Бєлгородській області

Коваленко звертає увагу на те, що на полі немає ознак розкиданих тіл.

Нагадаю, що МО РФ, відразу після падіння Іл-76 запустило фейк про те, що літак перевозив 65 українських полонених для обміну, хоча полонених літаками не перевозять! Тим більше, за заявою МО РФ, на 65 полонених було всього 3 супроводжуючих!

Експерт підкреслює, що разом з екіпажем — це 74 особи на борту за версією росіян, але на полі не єдиного тіла. Це означає, що на борту було 6 членів екіпажу, у кабіні.

Також було відомо, що вантажем на борту літака були зенітні керовані ракети для ЗРК С-300.

Цю версію підтверджує те, що від літака після падіння нічого не залишилося, а частини його фюзеляжу розкидало по полю, тобто після падіння та удару об землю була і ще потужна детонація боєкомплекту.

Падіння Іл-76 в Белгородській області

Зранку 24 січня у Бєлгородській області впав військовий літак Іл-76. Губернатор області Гладков повідомив, що «сталася подія».

Російські Telegram-канали повідомляють, що у регіоні впав військовий літак Іл-76.

“Суспільне“ повідомляє, що у Міноборони України наразі не можуть підтвердити, що літак уразили українські Сили оборони, оскільки «ще з’ясовують інформацію».

Офіційних заяв від української влади щодо падіння літака немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?