Це трагедія. Путін заговорив про закінчення бойових дій в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Це трагедія. Путін заговорив про закінчення бойових дій в Україні

Володимир Путін
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін під час онлайн-саміту G20 неочікувано для всіх заявив, що потрібно шукати шляхи для закінчення війни в Україні.

Путін цинічно назвав війну в Україні трагедією

Очільник Кремля раптово вирішив порозмірковувати про війну, яку він розв’язав проти українського народу.

Деякі колеги вже у своїх виступах говорили про те, що їх вражає агресія Росії, яка триває в Україні. Так, звичайно, воєнні дії – це завжди трагедія конкретних людей, конкретних сімей, та й країни загалом. І, безумовно, ми маємо думати про те, як припинити цю трагедію, – сказав диктатор.

Що саме він планує робити, щоб війна закінчилася якомога скоріше, — президент РФ не уточнив.

Не обійшлося й без традиційної брехні. Так, очільник Кремля почав стверджувати, що офіційна Москва, мовляв, ніколи не відмовлялася від мирних переговорів з Україною.

Це не Росія, а Україна публічно оголосила про те, що вона виходить із переговорного процесу. І мало того, було підписано указ, декрет глави держави, який забороняє вести з Росією такі переговори, – бреше Путін.

Ба більше, російський диктатор видав, що стрес, з яким зіткнулася світова економіка, є наслідком "непродуманої макроекономічної політики деяких держав", а не вторгнення РФ в Україну, яке сам Путін вважає "спробою домогтися справедливості".

Що відомо про онлайн-саміт G20

Що важливо розуміти, онлайн-зустріч “Великої двадцятки” 22 листопада стала першим заходом G20, учасником якого став диктатор Путін із початку вторгнення в Україну.

Варто звернути увагу на те, що на зустрічі не було американського та китайського президентів Джо Байдена й Сі Цзіньпіна.

Як відомо, очільник Кремля не брав участі в очному саміті лідерів G20, який відбувся 9–10 вересня у Нью-Делі.

Там країну-агресорку представляв скандальний очільник МЗС РФ Сергій Лавров.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?