У Кремлі відреагували на заяву Зеленського щодо ліквідації Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

У Кремлі відреагували на заяву Зеленського щодо ліквідації Путіна

Путін
Джерело:  online.ua

Прессекретар президента країни-агресора Дмитро Пєсков прокоментував відповідь президента Володимира Зеленського таблоїду The Sun щодо права України ліквідувати Володимира Путіна, якщо буде така можливість, бо йдеться про захист України.

Що сказали у Кремлі щодо права України на ліквідацію Путіна

Здійснювали замахи словесно на Путіна багато разів з України. На найрізноманітніших рівнях. Ми прекрасно усвідомлюємо це. І нічого в них (України – ред.) не вийде, - сказав Пєсков.

Він також повторив, що Кремль впевнений у тому, що Росія у загарбницькій війні проти України досягне своїх цілей.

Що сказав Зеленський

Перед цим президент Володимир Зеленський в інтерв’ю The Sun заявив, що Росія не полишає намірів будь-яким способом усунути українського президента, і Україна своєю чергою також може ліквідувати Путіна, якщо буде така можливість, бо йдеться про захист країни.

На питання, чи скористається Україна шансом вбити Путіна, якщо випаде така можливість, Зеленський відповів: "Це війна − і Україна має всі права захищати свою землю".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?