Чому військові РФ викладають в інтернеті знущання над українськими військовополоненими — відповідь експерта
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому військові РФ викладають в інтернеті знущання над українськими військовополоненими — відповідь експерта

Чому військові РФ викладають в інтернеті знущання над українськими військовополоненими — відповідь експерта
Джерело:  online.ua

Військові злочинці армії РФ усіляко знущаються з полонених українських військових та ще й чомусь викладають відео із тортурами та знущаннями в інтернет. В ефірі Online.ua академік Української академії наук, професор клінічної психології Віталій Луньов відповів на це запитання.

Джерело: YouTube-канал Online.ua

Навіщо окупанти викладають в інтернет відео із знущаннями над українськими військовополоненими 

За словами Луньова, у такий спосіб, військові злочинці армії РФ намагаються продемонструвати власну силу і також вплинути на інших.

Росія завжди першочергово грає на власний інформаційний простір. Хоча те, що вони роблять із військовополоненими українцями, і як вони це демонструють у соцмережах та на різних інтернет-платформах, це розраховано на те, щоб вплинути і на українців, але головною мішенню завжди виступає російське суспільство, яке завжди виправдовує будь-які жахіття і насильство, яке РФ вчиняє щодо інших, - зазначає експерт.

Луньов підкреслив, що це - демонстрація сили, влади, спроможності робити глобальні, великі речі, на чому і будуються імперські амбіції Кремля.

Безсумнівно, що це також спроби залякати Україну, українських військових, наших добровольців з метою постійно демонструвати диктат влади, сили і покарання, які вони можуть вчинити, - зазначив експерт.

Росія наслідує тиранічні методи СРСР

Луньов зазначив, що достатньо знайти в інтернеті методички та підручники радянських часів з приводу правил поводження із військовополоненими, щоб переконатись, що Кремль наслідував тиранічні методи радянської влади.

РФ всякий раз демонструє абсолютно відверто, нахабно, що вона просто слідує радянським підручникам, - зазначив експерт.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?