Чи може Трамп припинити підтримку України — думка Буданова
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи може Трамп припинити підтримку України — думка Буданова

трамп
Джерело:  CNN

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов не вважає проблемою для України імовірне повернення Дональда Трампа на посаду президента у США. Із його слів, політика не можна назвати прихильником Росії.

Чи може Трамп припинити підтримку України

Трамп − досвідчена людина. Він багато разів падав і знову піднімався. Це дуже серйозна риса, − сказав Буданов про колишнього президента, який не приховує свого бажання скоротити підтримку України з боку США і чиї союзники в Конгресі протидіють зусиллям, спрямованим на надання більшої допомоги, зазначає видання.

Трамп і Джонсон не можуть не розуміти, що «ставлять хрест» на пакеті допомоги Україні — експосол у США

Голова військової розвідки чітко вказав на відчайдушну потребу України у більшій кількості боєприпасів та зброї для стримування російських атак, але відкинув ризик того, що США залишать Україну наодинці з Росією у разі перемоги Трампа на виборах.

Ми все одно очікуємо позитивного рішення щодо надання допомоги від США. Сказати, що Трамп і Республіканська партія є прихильниками Російської Федерації — це повна нісенітниця, − додав він.

Трамп зухвало обіцяє зупинити війну в Україні у разі перемоги на виборах

Зокрема, під час виступу перед власними прихильниками у штаті Нью-Гемпшир Трамп зухвало пообіцяв зупинити війну в Україні ще до проведення власної інавгурації у разі перемоги на виборах.

Ще до того, як я зайду в Овальний кабінет, і за деякий час після того, як ми виграємо президентські вибори, я врегулюю цю жахливу війну між Росією та Україною. Я її врегулюю. Я знаю Путіна, я знаю Зеленського дуже добре, я знаю обох. Ми врегулюємо це, це потрібно врегулювати. Це кровопролиття зараз там. Відновимо мир за допомогою рішучості, — заявляє Трамп.

За його словами, він також має намір змусити європейські країни збільшити витрати на оборону у рамках членства в НАТО на рівні з витратами США.

Він також дорікає країнам ЄС, що вони нібито витратили на допомогу Україні у 10 разів менше, ніж США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?