Чи можуть у наступному році відбутись вибори в Україні — пояснення Арахамії
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи можуть у наступному році відбутись вибори в Україні — пояснення Арахамії

Давид Арахамія
Джерело:  online.ua

За словами глави фракції "Слуга Народу" Давида Арахамії, з огляду на продовження розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України, не варто чекати на проведення виборів у країні будь-якого формату протягом найближчих років. 

Україна відмовилась від проведення виборів протягом найближчих років

Арахамія в ефірі передачі "Мосейчук+" зазначив, що протягом найближчих років не варто очікувати на проведення виборів будь-якого формату, від президентських до місцевих.

Я думаю, що давайте будемо пороково йти, - наступний рік я не вважаю що взагалі якісь вибори можуть бути. Наступного року – ні парламентських, ні місцевих, ні президентських виборів не буде, - підкреслив Арахамія.

Він зазначив, що ніхто з партнерів не вимагає від України проведення виборів в умовах війни.

Однак, за його словами, це питання час від час підіймають окремі західні посадовці.

Поодинокі були політики які казали що "можливо вам треба буде сідати за стіл перемови, і тоді можливо якщо ви будете умовно не легітимні, і тоді до вас можуть бути такі питання можливо вам треба провести вибори, - зазначив Арахамія.

Нардеп зауважив, що коли обговорення теми проведення виборів починає торкатись конкретних питань, то тема виборів одразу ж себе вичерпує.

А саме як будуть голосувати чи балотуватись військові, а як ті 6 мільйонів українців за кордоном мають віддати свої голоси, а як зробити, щоб повітряна тривога не була цілий день, і таке інше. Вони не мають відповіді, і ніхто на такі питання не має відповіді, - пояснює Арахамія.

Лукашенко на початку війни дав обіцянку Зеленському

Арахамія зазначив, що на початку злочинного вторгнення армії РФ в Україну білоруський диктатор Олександр Лукашенко пообіцяв президенту Володимиру Зеленському, що білоруські військові не прийматимуть участі у військових діях.

Він тоді сказав: "Ми не будемо воювати з Україною". Він чесно сказав: "Я не можу допустити, щоб вони не користувалися моєю інфраструктурою і через Білорусь не заходили і не запускали ракети, але я гарантую, що жоден білоруський солдат не перетне кордон України, - розповів Арахамія.

Він додав, що тоді в Офісі президента не повірили словам Лукашенка. Були певні провокації, але диктатор досі тримає своє слово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?