Чи просуваються війська РФ на Бахмутському напрямку — думка бійців ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи просуваються війська РФ на Бахмутському напрямку — думка бійців ЗСУ

війна
Джерело:  Еспресо

Російські окупаційні війська  значно активізувалися на бахмутському напрямку, зазначив сержант роти ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої штурмової бригади Олесь Маляревич.

Яка обстановка на Бахмутському напрямку

92-а окрема штурмова бригада вже тривалий час працює на півдні від Бахмута. Нашою смугою відповідальності є район Кліщіївки, Андріївки. Ворог щодня продовжує вчиняти ударно-штурмові дії, намагаючись повернути втрачені ще восени позиції, але не має територіально-тактичних успіхів. Тобто на даній ділянці лінія оборони тримається міцно, — наголосив військовий.

За словами Маляревича, кілька днів тому під час бою його підрозділом було знищено дев'ять одиниць російської військової техніки.

На чому зосереджені ключові зусилля російських окупантів на фронті в Україні

Представники британської розвідки зазначають, що головною метою російських окупантів залишається оточення Авдіївки на Донеччині.

В Міноборони Великої Британії підкреслюють, що незважаючи на те, що наприкінці грудня минулого року російським окупантам вдалось досягти успіхів у просуванні в районі Мар’їнки, злочинці армії РФ не змогли скористатись цим і досягти просування ні на захід у бік Курахового, ні на південь у бік Новомихайлівки.

Представники британської розвідки доходять висновку, що оточення Авдіївки залишатиметься ключовою метою російських окупантів.

Однак на сьогоднішній день Росія досягла дуже обмежених територіальних завоювань ціною значних втрат як у техніці, так і в особовому складі.

Селище Степове на півночі залишається під контролем України, що забезпечує доступ до Авдіївського маршруту постачання. Спроби Росії ізолювати місто малоймовірні принаймні протягом наступного тижня, — роблять висновок у розвідці Міноборони Великої Британії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?