Чи вдасться Україні досягти успіхів у війні з РФ найближчим часом — думка Бундестагу
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи вдасться Україні досягти успіхів у війні з РФ найближчим часом — думка Бундестагу

війна

У німецькому Бундестазі заявили, що Україна не зможе виграти війну з Росією найближчим часом, однак має далеку перспективу досягнути цього.

Чи вдасться Україні досягти успіхів у війні з РФ найближчим часом

Українська армія може взяти гору у війні з Росією 2025 року. Однак це можливо лише за відповідної підтримки з боку європейських виробників зброї.

Таку думку висловив очільник комітету з європейських справ у Бундестазі Антон Хофрайтер.

Він оцінює ситуацію у війні між країнами як критичну.

Дуже важливо, щоб українській армії вдалося утримати лінію фронту цього року, — сказав Хофрайтер.

Хофрайтер вважає, що наступальні дії з боку України зараз малоймовірні.

Я не бачу, щоб Україна могла почати наступ цього року. Для цього не вистачає ресурсів, зокрема боєприпасів і підтримки з боку США, — сказав політик.

Він зазначив, що якщо "виробництво боєприпасів та іншого обладнання в Європі збільшиться", то до 2025 року Україна зможе "взяти гору в оборонній війні проти Росії". Хофрайтер додав — за умови, що Росія не здійснить подальших територіальних захоплень, це залишається "найкращим, що Україна може зробити в найближчі місяці".

Новий контрнаступ ЗСУ може розпочатися уже в 2025 році

За словами американських журналістів, вони вирішили поспілкуватися з шефом української розвідки Кирилом Будановим.

Окрім того, вони звертають увагу на те, що, згідно з нещодавнім дослідженням лондонського аналітичного центру Royal United Services Institute, окупаційна армія РФ до кінця цього року досягне піку своїх можливостей у наступі.

Після цього Росія зіткнеться з серйозним дефіцитом бронетехніки.

Як пояснює глава ГУР МО, ключове питання полягає у тому, чи готові міжнародні партнери Києва забезпечувати Україну боєприпасами весь рік, поки Збройні сили України будуть проводити підготовку до своєї операції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?