Чи здатний Путін ще 5 років воювати проти України — відповідь Годжеса
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи здатний Путін ще 5 років воювати проти України — відповідь Годжеса

Шойгу та Путін
Джерело:  online.ua

На думку колишнього командувача армії США у Європі, генерал-лейтенанта у відставці Бена Годжеса, злочинна армія РФ не зможе воювати в Україні ще 5 років, попри заяви кремлівського диктатора Володимира Путіна. 

Чому поразка злочинної армії РФ в Україні вже близька як ніколи

За словами Годжеса у коментарі журналістам видання Sestry, заяви кремлівського диктатора про наміри щодо тривалої війни проти України варто сприймати серйзно, оскільки Путін дав зрозуміти, що не зацікавлений у переговорах аж поки не досягне власних цілей зі знищення України та НАТО.

Отже, він перевів економіку РФ на військові рейки, хоча їхня економіка перебуває у величезній скруті, а оборонна промисловість має безліч проблем. Знаєте, йому не потрібно турбуватися про те, що думають росіяни, тому що він не бере участі в жодних легітимних виборах. І йому не потрібно турбуватися про те, що ЗМІ кинуть йому виклик. Я думаю, він знає, що його політичне майбутнє пов'язані з успіхом боротьби проти України. І тому він витратить стільки життів росіян, скільки буде потрібно, щоб зробити все, що йому потрібно, - підкреслює американський генерал у відставці.

Він також додав, що намагання окремих західних партнерів України підштовхнути Київ до переговорів із Кремлем видаються йому недолугими.

Чи зможе Путін пережити війну проти України

При цьому Годжес підкреслив, що кремлівський диктатор перебуває вже у досить значному віці і навряд чи стан здоров’я дозволить йому пережити ще 5 років війни проти України.

Якщо війна продовжуватиметься, Росія зазнає краху раніше, ніж Україна. Їхня економіка в дуже поганому стані. І якби Захід краще працював над санкціями та ізолював Росію, відокремивши її від Ірану, від Китаю, від Північної Кореї, я думаю, що навіть російський народ не зміг би миритись із війною і продовжувати її… Люди навколо Путіна, всі олігархи, вони втрачають свої гроші. Вони знають, що їм нікуди подітися. Промисловість знищується, - пояснює колишній американський військовий високопосадовець.

Він нагадав, що кількість жертв серед окупантів, вже перевищила 330 тис вбитими і пораненими.

Це не означає, що вони не можуть призвати більше тіл. Але я не думаю, що вони зможуть продовжувати те, що роблять зараз, особливо якщо Захід нарешті зрозуміє, що перемога України в наших інтересах. І це не благодійність для України, це для нашої вигоди, - зазначив Годжес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?