Ця гниль має бути знищена. На шоу Соловйова закликали до геноциду росіян — відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Ця гниль має бути знищена. На шоу Соловйова закликали до геноциду росіян — відео

Андрій Гурульов
Джерело:  online.ua

Як виявилося, влада РФ настільки боїться росіян, які не підтримують політику Путіна, що навіть почала публічно закликати до їх знищення.

У РФ вимагають знищити росіян, які не будуть голосувати за Путіна на виборах

З неочікуваною “пропозицією” в етері центрального російського телеканалу виступив депутат Держдуми Андрій Гурульов.

Він почав вимагати ізолювати або знищити громадян РФ, які не підтримують очільника Кремля Володимира Путіна.

Що важливо розуміти, Гурульов є представником провладної партії Єдина Росія та членом оборонного комітету нижньої палати.

Політик під час шоу Соловйова закликав "знищити" близько 20% російських громадян.

Варто звернути увагу на те, що це приблизно 29 мільйонів людей, згідно даним Росстату, який оцінює чисельність населення країни в 146,4 млн осіб.

Гурульов також цинічно збрехав, що зараз суспільство "на 80% довіряє президенту".

І я хотів би, щоб в цьому нашому суспільстві, щоб вся ось ця гниль, яка залишилася, вона повинна бути якщо не ізольована, то хоча б якось знищена, - зазначив поплічник Путіна.

Гурульов пророкує перемогу Путіна на президентських виборах

На переконання Гурульова, очільник Кремля, який керує РФ найдовше з часів Йосипа Сталіна, переможе на майбутніх навесні 2024 року президентських виборах.

Я залізно знаю, що він переможе капітально. Так, що і не снилося там всієї цієї швалі, яка там Макрони, Байдени, і там всі ці Шольци, і так далі, і тому подібне, - безсоромно додав російський депутат.

Варто також звернути увагу на те, що ніхто у студії навіть не спробував вступити з Гурульовим у дискусію з цього приводу.

Російські пропагандисти уважно слухали та схвально кивали головами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?