Розвідка Британії розкрила сенс заяви Путіна про МіГ над Чорним морем
Категорія
Україна
Дата публікації

Розвідка Британії розкрила сенс заяви Путіна про МіГ над Чорним морем

Міноборони Британії
Володимир Путін

На переконання британських розвідників, гучні заяви російського диктатора Володимира Путіна про МіГ над Чорним морем спрямовані на внутрішню аудиторію країни-агресорки.

Навіщо Путін лякає МіГами над Чорним морем

Міноборони Великої Британії звертає увагу на те, що слова Путіна про патрулювання Чорного моря носіями гіперзвукових ракет "Кинджал" можна вважати новою спробою продемонструвати російську військову міць.

Як уже згадувалося раніше, очільник Кремля під час візиту до Китаю 18 жовтня заявив, що РФ розпочне патрулювання винищувачів у східній частині Чорного моря з використанням літаків МіГ-31І, озброєних балістичними ракетами повітряного базування Х-47М2 "Кинджал".

Окрім того, президент РФ публічно поскаржився на посилення морської присутності США у східному Середземномор'ї коштом суден із системами озброєнь з оголошеною дальністю дії до 2000 кілометрів.

За словами британських розвідників, ця заява є прикладом типової російської риторики, яка направлена на внутрішню аудиторію.

Путін вкотре цинічно назвав Захід агресором, а дії країни-агресорки намагається представити як необхідні для захисту держави.

Що важливо розуміти, російський диктатор знову вказав на наявність у МіГ-31 "Кинджалів" та їхні декларовані можливості.

Путін прокоментував постачання Україні ракет ATACMS

Очільник Кремля Володимир Путін кинувся заспокоювати росіян, що американські далекобійні ракети ATACMS, які українська армія отримала від Штатів, мовляв, не зможуть змінити ситуацію на полі бою.

Що важливо розуміти, його заява пролунала одразу після того, як ЗСУ завдали успішних ударів по російських аеродромах поблизу окупованих Бердянська та Луганська.

Як відомо, 17 жовтня наші воїни за допомогою ракет ATACMS змогли знищити дуже багато техніки ворога та ліквідувати десятки окупантів.

Проте навіть це не завадило новій брехні Путіна.

Росія зможе відбивати ці атаки, це чергова помилка США. Постачання завдають шкоди і створюють додаткову загрозу, – поскаржився російський диктатор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?