Чому броня від мобілізації — не вихід. Ветеран "Кіборг" розставити всі крапки над “і”
Категорія
Україна
Дата публікації

Чому броня від мобілізації — не вихід. Ветеран "Кіборг" розставити всі крапки над “і”

ЗСУ
Джерело:  online.ua

Чимало українців досі вірять у те, що броня від мобілізації врятує їхнє життя. Ветеран російсько-української війни, військовослужбовець ТЦК Роман “Кіборг” Сивків  під час інтерв'ю online.ua закликав усіх нарешті подивитися правді в очі — броня від мобілізації нікого не захистить від російських окупантів.

Армію РФ потрібно зупинити негайно, а не чекати повної окупації України

Деякі люди, які не бачили жахи війни, не усвідомлюють усю серйозність та доленосність подій, що просто зараз розгортаються на полі бою.

Їм здається, що броня — вихід та порятунок, однак це лише самообман.

Хтось задумувався, що буде робити російський солдат з львів'янином чи львів'янкою? Не дай Боже, вони дійдуть до цієї території. А я скажу, що буде — російський паспорт з прикладом у груди. Росіяни будуть стріляти у спину, тоді ніхто не буде прикриватися бронею, що він багатодітний батько, студент або Конституцією України. Ніхто не спитає про стан його здоров'я.

Роман “Кіборг” Сивків

Роман “Кіборг” Сивків

Ветеран російсько-української війни, військовослужбовець ТЦК

Військовослужбовець відверто зізнається, що колись, у цивільному житті, він був професійним садівником — вирощував пшеницю на хліб.

Йому довелося залишити улюблену справу заради захисту батьківщини ще в далекому 2014 році, адже у “Кіборга” вже тоді сформувалося усвідомлення важливості боротьби за незалежність.

Я служив на фронті з серпня 2014 року до кінця листопада 2017 року. І 24 лютого (2022 року — ред.), о 04:00, знову пішов у свою бойову бригаду. Я першим автобусом поїхав на схід з 80 ОДШБр, — згадує Роман Сивків.

Що цікаво, воїн отримав позивний “Кіборг”, оскільки був єдиним у своїй бригаді, хто захищав Донецький аеропорт.

За весь період служби “Кіборг” отримав 13 поранень. Через них більше не міг воювати на передовій та став на службу до ТЦК.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?