Чому Том Круз кинув свою дівчину-росіянку — відома реальна причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чому Том Круз кинув свою дівчину-росіянку — відома реальна причина

Том Круз
Джерело:  Page Six

Нещодавно фанатів голлівудського актора Тома Круза шокувала новина про те, що він розірвав свої стосунки з росіянкою Ельсіною Хайровою. Журналісти дізналися, що насправді сталося.

Том Круз не захотів продовжувати стосунки з росіянкою через її ексчоловіка

Спочатку в мережі активно ширилися чутки про те, що зірка Голлівуду "охолов" до молодшої на 25 років пасії — росіянки Ельсіни Хайрової.

Однак, як виявилося, актор наважився на таке рішення з іншої причини.

Як вдалося дізнатися американським журналістам, на їхні стосунки вплинув колишній чоловік Ельсіни — російський мільйонер Дмитро Цвєтков.

За словами останнього, його ексдружина дуже любить гроші, отже, Тому слід бути обережними й слідкувати за своїм гаманцем.

Такі гучні заяви шокували членів команди Тома Круза. Після цього вони порадили йому не бути приводом для обговорення серед росіян.

Вони просто не хотіли мати справу з колишнім російським чоловіком, який кожні кілька тижнів говорив щось неприємне, — розповіло одне з анонімних джерел.

Що відомо про роман Тома Круза з росіянкою

Що важливо розуміти, Ельсіна Хайрова є донькою російського депутата Ріната Хайрова.

Як вдалося дізнатися журналістам,, вона познайомилися з Томом Крузом в грудні минулого року під час вечірки в Мейфері.

Після цього вони почали дедалі частіше з'являтися разом на світських заходах у Лондоні, проте офіційно не коментували свої стосунки.

Також стало відомо, що Том Круз регулярно залишається на ніч у Ельсіни і навіть познайомився з її дітьми від попереднього шлюбу. Проте з кінця лютого пара вже не разом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?