Чому в Росії заговорили про війну з Казахстаном — відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Чому в Росії заговорили про війну з Казахстаном — відео

армія РФ
Джерело:  online.ua

6 квітню мережу шокувало голосове повідомлення депутата Держдуми РФ, генерал-лейтенанта Андрія Гурульова, у якому той говорить, що Росія може розпочати вторгнення в Казахстан. У Москві могли замислитися про нову війну після того, як запідозрили Астану у допомозі Києву.

Росія продовжує шукати для себе нових ворогів

Згідно з даними російського опозиційного телеграм-каналу ВЧК-ОГПУ, Гурульову хтось "доповів", що саме з території Казахстану запущено БПЛА, які атакували об'єкти у Татарстані.

Офіційна Астана це спростувала, але поплічника Путіна вже було не зупинити і він, привівши себе в "бойову форму", почав розсилати голосові повідомлення, одне з яких опублікували опозиційні сили.

Казахи, надивившись на Україну, дуже переживають, що вони наступні... Але вони будуть наступні... у принципі, я думаю, рішення вже є.

Проте уже 6 квітня генерал-лейтенант заперечив свої слова, назвавши їх “фейком”, а також традиційно звинуватив у всьому Україну, ігноруючи той факт, що цей “злив” опублікували російські опозиційні сили.

Окрім того, він назвав казахів “друзями”, з якими вороги хочуть розсварити Росію.

Чому Росія може розпочати вторгнення в Казахстан

Доброволець із Казахстану, військовослужбовець ЗСУ Жасулан “Джаз” Дуйсембін в інтерв’ю Online.UA попередив, що загроза атаки РФ на його країну дійсно існує.

На переконання бійця, Путін максимально зацікавлений у тому, щоб отримати ресурси, які є Казахстану.

Окрім того, диктатор може усвідомити, що йому ніколи не перемогти Україну на полі бою, тому вибере для себе та для Росії нову жертву.

До слова, роспропаганда уже почала розпалювати всередину РФ ненависть до казахів, що може свідчити про підготовку до майбутнього вторгнення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?