Cтрайк польських перевізників. Пункт пропуску "Дорогуськ – Ягодин" знову заблоковано
Категорія
Світ
Дата публікації

Cтрайк польських перевізників. Пункт пропуску "Дорогуськ – Ягодин" знову заблоковано

Держприкордонслужба України
Польща

Сьогодні після 15:00 польські перевізники розпочали повторну акцію протесту на під'їзних шляхах до пункту пропуску "Дорогуськ - Ягодин". На минулому тижні пункт вже розпочав роботу.

Пункт пропуску "Дорогуськ - Ягодин" знову заблоковано

Рух вантажівок на пункті пропуску "Дорогуськ - Ягодин" на кордоні Польщі з Україною заблоковано сьогодні, 18 грудня, вдень. Це сталося через нову акцію протесту польських перевізників.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України у Facebook.

Сьогодні, після 15:00, польські перевізники розпочали акцію протесту на під'їзних шляхах до пункту пропуску "Дорогуськ - Ягодин". Про її початок інформація надійшла від Прикордонної варти Республіки Польща, – йдеться у повідомленні ДПСУ.

Там уточнюють, що організатори акції протесту хочуть пропускати лише по одній вантажівці на годину. При цьому вони пропускатимуть гуманітарну та військову допомогу, а також вантажівки з тваринами та товарами, які швидко псуються.

Прикордонники уточнюють, що протестувальники не хочуть перешкоджати руху автобусів.

Блокада кордону з Україною

Нагадаємо, польські перевізники з початку листопада розпочали страйк на кількох пунктах пропуску на кордоні з Україною. Вони вимагають, щоб ЄС скасував із нашою країною "транспортне безвіз".

Минулого тижня у понеділок протестувальники перестали блокувати пункт пропуску "Ягодин - Дорогуськ".

Місцева влада заборонила проводити там страйки, але пізніше суд скасував таке рішення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?