Дан Балан неочікувано заговорив українською на концерті в Молдові — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дан Балан неочікувано заговорив українською на концерті в Молдові — відео

Дан Балан
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий співак Дан Балан, який доволі довго будував свою музичну кар'єру в Україні, дав перший з 2022 року сольний концерт. Артист не забув про публічну підтримку українського народу, який досі бореться за свою незалежність.

Дан Балан вирішив підтримати всіх українців: відео

Довгоочікуваний сольний концерт співака відбувся 24 грудня у місті Кишинів, що в Молдові.

Під час свого виступу Дан Балан вирішив виконати хіт Freedom, який уже багато років є його “візитівкою” на музичній сцені.

Перед тим, як заспівати цю пісню, артист запросив до себе на сцену одного з музикантів, який англійською мовою висловився про Україну.

Я думаю, що це важливо. Я встиг провести час у прекрасному місті Києві. І я повинен сказати, що ця пісня для народу України. Свобода, яка потрібна, щоб жити, щоб вижити і щоб любити, – заявив співак.

Після цих слів Дан Балан несподівано для всіх заговорив українською мовою.

Зал одразу вибухнув шаленими оплесками, адже на концерті знаходилося дуже багато шанувальників його творчості з України.

Люди не приховували свого захвату та вдячності.

Ми знаємо, що на цей концерт прийшло багато гостей з України. Вітаємо вас усіх! Freedom! – підсумував Дан Балан.

Дан Балан неодноразово підтримував українців на тлі війни з Росією

Не можна також не згадати про те, що в травні 2023 року Дан Балан представив свій новий трек Love Maria.

Що важливо розуміти, кліп на цю пісню знімали ще до початку повномасштабної російсько-української війни у мирному Києві.

У ролику можна побачити тисячі дітей з київських шкіл.

У відео вони щасливо насолоджуються своїм дитинством і навіть не уявляють, що скоро їхнє життя зміниться. Сьогодні, коли ми презентуємо цю відеороботу, ми молимося за дітей, які постраждали від цієї трагедії, – прокоментував свій новий кліп Дан Балан.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?