Данілов допустив введення військ НАТО в Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов допустив введення військ НАТО в Україну

Олексій Данілов

Секретар РНБО Олексій Данілов не став відкидати варіант введення в Україну військ західних партнерів.

Секретар РНБО не відкидає ймовірності введення військ НАТО в Україну

Ми абсолютно не виключаємо появу на нашій території тих чи інших військових підрозділів тих чи інших країн, якщо вони будуть приймати відповідне рішення, - підкреслив Данілов.

При цьому секретар РНБО зазначив, що це дуже чутливе питання і воно не завжди може бути публічним.

Він зазначив, що наразі Україна перше за все очікує на поставки зброї від західних партнерів.

На армію РФ в Україні очікують неприємні сюрпризи

Секретар РНБО в ефірі “Українського радіо” підкреслив, що знищення військових літаків та кораблів окупаційної армії РФ в Україні продовжиться.

Знищення російських військових машин у Чорному морі буде продовжуватися. Завдання доволі просте: жодна залізяка під російським прапором на території Чорного та Азовського морів не буде існувати. Ми будемо знищувати все, що буде рухатися в межах наших територіальних вод. Ми не допустимо, щоб вони тут були, - зазначив Данілов.

Він анонсував низку приємних для України та дуже неприємних для кремлівського диктатора Володимира Путіна сюрпризів найближчим часом.

Вони будуть приємними для нашої спільноти та дуже неприємними - для російського фюрера, який поки що ще сидить в Москві, - зазначив Данілов.

Секретар РНБО пообіцяв подальше знищення ворожої авіації та військових кораблів.

Ми не можемо про певні речі розповідати з урахуванням домовленості з нашими партнерами, але, повірте, літаки й надалі падатимуть і не з меншою інтенсивністю. Вони всі обовʼязково будуть "посаджені" в нашу землю, адже ми землю не віддаємо, а лише в неї закопуємо. Ми точно закопаємо всіх рашистів, які вдерлися до нас, і все, що насунулося, буде або в нашій землі, або на металобрухті, - запевняє Данілов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?