Данілов вказав на ключову вразливість Заходу на тлі війни в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Данілов вказав на ключову вразливість Заходу на тлі війни в Україні

Олексій Данілов
Джерело:  online.ua

На думку секретаря РНБО Олексія Данілова, нерішучість і страхи західних партнерів України у протистоянні Росії грають на руку злочинному керівництву Кремля. 

Як нерішучість західних партнерів переконує Путіна продовжувати агресію проти України

Секретар РНБО підкреслив, що наразі страхи західних партнерів та їхня нерішучість у підтримці України є головним ризиком, який може завадити досягненню поставлених цілей зі знищення злочинного кремлівського режиму на чолі із диктатором Володимиром Путіним шляхом остаточної поразки окупаційної армії РФ.

Що потрібно для впевненної перемоги у розв’язаній РФ війні

Данілов переконаний, що переможцем у цьому протистоянні буде той, хто відкине страхи перед міфічними “безмежними” ресурсами країни-агресорки, ймовірністю мобілізації Кремлем додаткових мільйонів осіб на підтримку злочинної війни та ядерним шантажем.

Нерішучість і напівміри, які можуть проявити світові демократії, – наші головні ризики. Поранити, але не вбити. Саме на це і розраховує путінське кубло. Згадаємо виснажливі й тривалі (коли час на вагу золота) дискусії про те, чи потрібні Україні в умовах повномасштабної конвенційної війни військові літаки, можливо, наступ можна здійснити без танків, а оборону без снарядів... Тому Україна й українці перші, хто подає приклад сміливості та твердості, – стояти на наших позиціях і вимагати виконання справедливих вимог. І в цьому ми готові йти настільки далеко, наскільки це необхідно. Протистояння непорушностей – основний зміст цього етапу війни, - зазначає секретар РНБО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?