ДБР відкрило справу через загибель підлітка на станції фунікулера в Києві
Категорія
Україна
Дата публікації

ДБР відкрило справу через загибель підлітка на станції фунікулера в Києві

ДБР
дбр

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження через загибель підлітка, яка сталась на станції фунікулера у Києві.

Що зʼясувало слідство щодо загибелі підлітка на станції фунікулера

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом вбивства неповнолітнього на станції фунікулера в Києві.

Зʼясувалося, що нападник працював в Управлінні державної охорони України.

Слідство встановило, що ввечері 7 квітня між чоловіком, який служить водієм у правоохоронному органі, та неповнолітнім юнаком виник конфлікт. На верхній станції фунікулера правоохоронець штовхнув підлітка. Той впав, розбив головою скло й отримав смертельний поріз шиї. Хлопець помер на місці.

Затриманого правоохоронця відсторонили від виконання обовʼязків.

Наразі триває комплекс оперативно-слідчих дій. Затриманому готуються оголосити підозру в навмисному вбивстві — ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років увʼязнення.

Що цьому передувало

У соціальних мережах ввечері 7 квітня писали, що в Києві на станції фунікулера хлопець під час сварки розбив скло й уламком смертельно порізав іншого юнака.

Конфлікт між молодиками стався на верхній станції фунікулера, що виходить до будівлі Міністерства закордонних справ і Михайлівського монастиря.

У “Київпастрансі” о 20:01 повідомляли про призупинення руху через “хуліганський випадок”.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?