День героїчних воїнів. Зеленський привітав ВМС ЗСУ з професійним святом
Категорія
Україна
Дата публікації

День героїчних воїнів. Зеленський привітав ВМС ЗСУ з професійним святом

Володимир Зеленський
День героїчних воїнів. Зеленський привітав ВМС ЗСУ з професійним святом

Президент України Володимир Зеленський привітав особовий склад Військово-морських сил ЗСУ із професійним святом, яке відзначається 7 липня.

Головні тези:

 

  • Президент Зеленський та Головнокомандувач ЗСУ Сирський висловили слова вдячності та пошани військовослужбовцям за їхню відвагу та героїзм.
  • Морська піхота України продемонструвала свою несхожість на ворога, а також високий рівень патріотизму та військової майстерності.
  • У цей день також вшановують ветеранів, які стали до лав захисників Батьківщини та поклали своє життя за нашу свободу.

В Україні відзначають День Військово-Морських сил

День героїчних воїнів, які довели, що українське море не терпітиме російського флоту й що ворогу не по зубах наша, українська морська піхота.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Сирський приєднався до привітань ВМС ЗСУ

У важких боях ви доводите, що ВМС — це Вірність, Мужність, Сила. Ви нищите ворогів на морі, суходолі та в повітрі, стоїте на передовій захисту нашої держави, демонструючи приклади справжнього патріотизму та бойової майстерності, — сказав Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський.

Він подякував всьому особовому складу Військово-морських сил й особливо відзначив матросів і молодших командирів за стійкість, відвагу і героїзм, за важливий внесок у справу оборони України".

Мої окремі слова подяки ветеранам Військово-морських сил ЗСУ, які у перші години початку російської широкомасштабної агресії проти України за покликом свого серця повернулися і стали до лав захисників Батьківщини. У цей день ми схиляємо голови в скорботі за кожним лицарем українського моря, який поклав своє життя за нашу свободу, — сказав Сирський.

7 липня в Україні відзначають День Військово-морських Сил ЗСУ, а також День працівників морського та річкового флоту. Щороку це свято святкують у першу неділю липня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?