День незламних чоловіків і жінок. Зеленський привітав військовослужбовців зі святом — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

День незламних чоловіків і жінок. Зеленський привітав військовослужбовців зі святом — відео

Офіс Президента України
Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський привітав українських захисників та захисниць з Днем Збройних сил України. Також президент вшанував полеглих воїнів біля пам'яті загиблих за Україну у Києві.

Привітання з Днем ЗСУ від Зеленського

6 грудня. Сьома ранку. День Збройних Сил України. День сильних. День сміливих. День незламних. Чоловіків і жінок. Воїнів. Героїв. Усіх, хто продовжує боронити державу. І всіх, хто віддав своє життя, аби не віддати України. І саме зараз я йду до Стіни їхньої пам’яті. Багато хто знає, де це, багато хто був там. Ну а тим, хто поки не був, варто сходити. Побачити обличчя наших героїв.

І зараз я йду по столиці нашої прекрасної держави, а не чиєїсь губернії у складі чиєїсь імперії. Від Офісу Президента України йду, а не чужого гауляйтера. Попереду у нас – Європейська площа, де наші синьо-жовті прапори, а не триколори. Попереду – Володимирська гірка. На честь нашого великого князя, а не їхнього дрібного царька.

Зеленський нагадав, що до тих, хто поводився добре, прийде Святий Миколай Чудотворець, а до тих, хто поводився нікчемно, прийдуть ЗСУ - творці справедливості.

Ми міцні. Ми – стіна. Ми стоїмо. Щоб захистити нашу землю. Щоб захистити наших людей. Щоб здобути перемогу. Слава всім нашим воїнам, слава нашим Збройним Силам!

День ЗСУ 6 грудня

6 грудня в Україні відзначають День Збройних сил України.

Саме у цей день 1991 року Верховна Рада ухвалила закон «Про Збройні сили України», «Про оборону України», а 13-го грудня – Концепцію оборони і будівництва Збройних сил України, які визначили основні принципи та напрями розбудови українського війська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?