Дивіться тизер українського фільму "Ти ― космос". Робота над стрічкою тривала 7 років
Категорія
Культура
Дата публікації

Дивіться тизер українського фільму "Ти ― космос". Робота над стрічкою тривала 7 років

Кадр з фільму "Ти - космос"
Джерело:  online.ua

Вийшов трейлер дебютної повнометражної стрічки українського режисера Павла Острікова “Ти ― космос”, яка була представлена на Міжнародному кінофестивалі у Торонто 7 вересня. 

Головні тези:

  • Фільм “Ти ― космос” ― результат 7-річної роботі українського режисера Павла Острікова.
  • У стрічці зображено історію українського далекобійника, який залишився останньою людиною у Всесвіті.
  • Основною темою фільму є внутрішня самотність та бажання знайти того, хто буде потрібний.
  • Під час зйомок були створені складні павільйонні декорації та космічні сцени.
  • Фільм “Ти ― космос” отримав нагороду First Cut Lab Award у Каннах та став переможцем програми proMOTION 2024 Українського інституту.

Що відомо про фільм “Ти — космос” та важку тривалу роботу над ним

Зокрема, робота над фільмом тривала цілих 7 років.

Бути представленим тут, починати свій шлях з TIFF — це неабияка вдача, адже цей фестиваль один з найбільших та найвідоміших у світі. Мені подобається, що він глядацький, адже ми робимо фільми для глядача, ми розповідаємо історії, як це було тисячі років до нас. І зараз як ніколи важливо, щоб українські фільми були почуті, — зазначив з приводу показу стрічки на Міжнародному кінофестивалі у Торонто Павло Остріков.

Головну роль у фільмі грає Володимир Кравчук, який наразі перебуває у лавах ЗСУ. Його партнером на екрані став робот Максим, якого озвучив Леонід Попадько.

Стрічка має з’явитись в українському прокаті навесні 2025 року.

У фільмі зображується історія українського далекобійника Андрія Мельника, який через вибух на Землі залишився останньою людиною у Всесвіті.

Несподівано на зв’язок з ним виходить француженка Катрін.

Головною темою історії є наша внутрішня самотність і бажання знайти того, кому ми будемо потрібні.

Іноді це навіть варте того, щоб перетнути усю галактику.

Що відомо про особливості стрічки “Ти — космос”

Під час зйомки стрічки були створені складні павільйонні декорації, робота, який самостійно рухався в кадрі, розроблені концепти космічного корабля та інтерʼєрів, а також пророблена неабияка робота, щоб показати космічні сцени.

Наразі українську стрічку мають показати на на найбільшому жанровому кінофестивалі у США Fantastic Fest та кінофестивалі у Страсбурзі.

Фільм отримав нагороду First Cut Lab Award у програмі Ukrainian Films Now в межах Каннського кіноринку Marché du Film, а також цього року став одним з переможців програми proMOTION 2024 Українського інституту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?