До України прибув Благодатний вогонь — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

До України прибув Благодатний вогонь — фото

ДПСУ
вогонь

Святиню зустріли священники та українські прикордонники в пункті пропуску з України до Молдови.

Благодатний вогонь вже в Україні

Як зазначається, пізно вночі скаути доправили Благодатний вогонь до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. 

Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордонники Південного регіонального управління. 

У Велику суботу перед Великоднем, 4 травня, у храмі Гробу Господнього в Єрусалимі відбулася щорічна урочиста церемонія сходження Благодатного вогню.

Зеленський привітав українців із Великоднем

Президент України Володимир Зеленський 5 травня привітав українців зі святом Великодня.

Зеленський зазначив, що Великдень символізує звільнення душі людини від рабства зла й темряви, перемогу добра й справедливості, перемогу життя над смертю. ЗА все це Україна бореться вже 802 дні.

Біблія вчить нас любові до ближнього. А сьогодення показало нам справжнє значення цього слова. Коли навіть за сотні кілометрів одне від одного ми підтримуємо й допомагаємо одне одному. Захищаємо одне одного. Молимось одне за одного.

Коли всі ми стали одне одному ближчими, одне одному ближніми. А колишній сусід, що постійно набивався нам у брати, для нас далекий на віки.

Він порушив всі заповіді, зажадав наш дім, прийшов нас убивати. Світ бачить це.

Бог знає це. І ми віримо: у Бога на плечі — шеврон з українським прапором. Тож із таким союзником життя точно переможе смерть.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Президент України

Нехай небеса зміцнюють нашу волю в битві проти неволі. Дадуть мужність для нових здобутків і мудрість, аби цінувати все, що вже здобули. Силу, щоб зберегти єдність. Єдність, щоб примножити силу. Нехай усім, хто віддав життя за Україну, Бог подарує вічний спокій їхнім душам і вічний мир їхнім нащадкам. Усім нашим дітям та онукам, усім нашим майбутнім поколінням. Які мають святе право знати, що таке мирний Великдень у мирній Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?