Дрони атакували НПЗ у Краснодарському краї РФ — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Дрони атакували НПЗ у Краснодарському краї РФ — відео

Завод
Джерело:  online.ua

У Краснодарському краї горить нафтопереробний завод. Мешканці перед займанням чули звуки вибухів.

Що відомо про пожежу в нафтопереробному заводі в РФ

За словами рятувальників, пожежа сталася приблизно о 2-й годині ночі.

За інформацією ЄДДС Сіверського району, близько 2 години ночі 9 лютого сталася пожежа на території Ільського НПЗ, — повідомляє оперштаб регіону.

Наразі пожежа загашена. Постраждалих внаслідок пожежі немає.

До 3 години ночі відкрите горіння було оперативно ліквідовано службами заводу. Постраждалих немає. На місці продовжують роботу оперативні та екстрені служби, які завершують ліквідацію НП та встановлять причини події, — повідомили рятувальники.

Росіяни заявили про масовану атаку дронів

Російське міноборони заявило, що вночі 9 лютого нібито перехопило і знищило 19 українських безпілотників у 4 регіонах РФ і над Чорним морем.

Повідомляється, що БпЛА нібито знищили над територіями Курської (2), Брянської (5) і Орловської (4) областей, Краснодарського краю (2) і Чорного моря (6).

За словами губернатора Орловської області, в цьому регіоні безпілотники нібито атакували об'єкти паливно-енергетичного комплексу, але їх нібито знищили.

Кличков заявив, що постраждалих немає, але водночас додав, що "з метою забезпечення безпеки правоохоронці проводять необхідні заходи".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?